Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна повідомила, скільки наших військових у російському полоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна повідомила, скільки наших військових у російському полоні

Цю інформацію повідомив уряд країни, за підсумками зустрічі зі спеціальною комісією

17 листопада 2023, 16:58
Поділіться публікацією:

Число військовослужбовців ЗСУ, які перебувають у полоні, становить 3574 особи. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив уряд країни за підсумками зустрічі зі спеціальною комісією.

Україна повідомила, скільки наших військових у російському полоні

Україна повідомила про кількість полонених в РФ

Як повідомляють у Мінреінтеграції, Комісія зі встановлення факту позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, яка функціонує при міністерстві, встановила факт позбавлення волі щодо 4337 українців. З них — 3574 військові.

У Мінреінтеграції нагадали про одноразові та щорічні державні виплати звільненим із полону, а також сім'ям військовополонених, цивільних заручників та політв'язнів.

Нагадаємо, що найбільша кількість бійців ЗСУ, Нацгвардії та інших формувань (виконуючи наказ Верховного головнокомандувача), здалися під час облоги Маріуполя. За твердженням російської сторони, лише з 16 травня з території заводу "Азовсталь" здалося в полон 2439 осіб. Мала частина з них була обмінена Україною на російських полонених.

Тим часом, на Заході розкрили втрати РФ за час повномасштабної війни. Окупанти продовжують зазнавати тяжких втрат під Авдіївкою, про це пише "The Guardian", із посиланням на західних чиновників, які говорили на умовах анонімності.

Орбан знову нудьгує за часами СРСР і дорікає Україні. Віктор Орбан заявив, що ситуація з угорською мовою на Закарпатті була кращою в СРСР, ніж в Україні. Таку заяву він зробив під час засідання Угорської постійної конференції (MÁÉRT).

А в Україні влада шукатиме вихід, як не паралізувати країну через тривалі тривоги. Зеленський доручив знайти рішення, незважаючи на тривалі тривоги продовжувати країні жити і працювати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ваня

10 березня 2024, 20:36

читая разные сми, украинских пленных 25 тыс. русских 1 тыс


Новини