Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна на шляху до звільнення Криму: американський генерал заінтригував заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна на шляху до звільнення Криму: американський генерал заінтригував заявою

Генерал та екс-командувач Сухопутних військ США в Європі Бен Ходжес заявив, що зараз ЗСУ шукають слабкі місця в обороні противника

17 червня 2023, 15:50
Поділіться публікацією:

Українські війська ще не розпочали основної фази контрнаступу, проте Україна вже на шляху до деокупації тимчасово захопленого півострова Крим. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі телеканалу "Еспресо" зробив генерал і екс-командувач Сухопутних військ США в Європі Бен Ходжес.

Україна на шляху до звільнення Криму: американський генерал заінтригував заявою

Крим. Фото: з відкритих джерел

"Україна ступила на шлях, який призведе до звільнення Криму та вигнання російських військ з України. Тому початок контрнаступу — це важливий для України крок, але основна його фаза ще не розпочалася", — зазначив генерал.

За його словами, українські захисники посилюють тиск на оборону росіян, промацують її, розшукуючи вразливі місця, збивають противника з пантелику щодо того, де триватиме основний наступ. Бен Ходжес додав, що в ході запеклих боїв будуть певні втрати.                                                 

"Я маю на увазі, що наступні кілька днів буде дуже важко, але очікую, що наступні кілька тижнів ми побачимо набагато більший успіх та прогресивну динаміку руху українських сил", — прогнозує Ходжес.

Читайте також на порталі "Коментарі" — швидше буде звільнення: в українській розвідці звернулися до українців з приводу військ Росії у Криму.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни розпочали підготовку до "евакуації" з півночі Криму: стали відомі подробиці.                               

Раніше "Коментарі" писали – перспективи звільнення Криму – чи змінилося щось після підриву Каховської ГЕС. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини