Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна на фронті підірвала обладнання Ілона Маска (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна на фронті підірвала обладнання Ілона Маска (ВІДЕО)

Військові ЗСУ завдали удару безпілотником по російських терміналах Starlink від компанії Ілона Маска.

18 лютого 2024, 08:05 comments2133
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські військові крім ударів по росіянах, їх укріпленнях, засобах постачання та важкій техніці окупантів, тепер також знищують термінали Starlink, які виготовляє компанія Ілона Маска SpaceX. У мережу потрапили вдалі дії бійців, які за допомогою дрона знищили Starlink, який користуються російські військові.

Україна на фронті підірвала обладнання Ілона Маска (ВІДЕО)

Військові ЗСУ знищили російські термінали Starlink. Фото з відкритих джерел

Українська розвідка нещодавно повідомила про використання росіянами терміналів Starlink. Це підтверджує і запис на якому 71-ша окрема єгерська бригада вдало знищує обладнання компанії Ілона Маска за допомогою безпілотника.

Сам Ілон Маск раніше відреагував на повідомлення, що росіяни використовують Starlink та заперечив це вказавши, що термінали "не були продані прямо чи опосередковано Росії". Згодом Маск у коментарях додав, що не планує блокувати зв’язок для Росії.

Попри це, українська розвідка перехопила розмови російських окупантів, де обговорювалась доставка терміналів Starlink до Росії. Виявилось, що росіяни закуповують техніку в арабських країн, а потім везуть її до Росії, де вона безперешкодно працює.

Нагадаємо, що Ілон Маск забороняв українцям використовувати термінали Starlink для ударів по Росії, а також зірвав операцію України по удару по анексованому Криму. Однак, як можна зрозуміти з заяв ГУР та відео зі знищенням російських терміналів Starlink не забороняє користуватись своїми технологіями Росії на території України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск підтримав ідею, що Україна програє війну.

Також "Коментарі" писали, що Ілон Маск зробив тривожний прогноз на 2024 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини