Головна Новини Суспільство події Ілон Маск зробив тривожний прогноз на 2024 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск зробив тривожний прогноз на 2024 рік

Американський бізнесмен Ілон Маск у своєму передбачені заявив, що 2024 рік буде "божевільним".

3 січня 2024, 09:47 comments5565
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський мільярдер, генеральний директор Tesla і SpaceX Ілон Маск зробив передбачення на 2024 рік. За словами бізнесмена цей рік стане ще більш божевільнішим ніж кілька минулих. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на допис Маска у соціальній мережі X.

Ілон Маск зробив тривожний прогноз на 2024 рік

Ілон Маск зробив прогноз на 2024 рік. Фото з відкритих джерел

Один з користувачів соцмережі X написав повідомлення щодо 2024 року та запитав, чи людство нарешті може розраховувати на більш вдалий рік.

 "Чи може у нас просто бути нормальний рік у 2024-му? Хіба ми не заслуговуємо на це після 4 років божевілля?", — написав Wall Street Silver.

Американський бізнесмен Ілон Маск відреагував на повідомлення та залишив у відповідь свій прогноз на 2024 рік.

"2024 рік буде ще більш божевільним, це мій прогноз", — передбачає Маск.

Нагадаємо, що у 2019 році було виявлено коронавірус, а наступного року була оголошена пандемія, яку скасували у травні 2023 року. За цей час у світі захворіло на коронавірус понад 700 млн людей, а загинуло майже 70 млн. Крім того, на початку 2022 року Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну, а у 2023 році розпочалась війна на близькому Сході.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск не вперше робить тривожні прогнози на майбутнє. У кінці 2023 року мільярдер розповів, що, на його думку, загрожує усьому людству у майбутньому та запропонував можливість, як це зупинити.

Також "Коментарі" писали про ще одне передбачення Маска, який заявив, що через два роки світу загрожує глобальний дефіцит електроенергії. Крім того, мільярдер закликав більше інформувати громадськість щодо штучного інтелекту, адже за словами бізнесмена він становить надто великі ризики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини