Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ілон Маск підтримав ідею, що Україна програє війну: яку долю бізнесмен пророкує Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск підтримав ідею, що Україна програє війну: яку долю бізнесмен пророкує Криму

Генеральний директор Tesla та SpaceX Ілон Маск вважає, що Україна програє війну, а окуповані території залишаться під контролем Росії.

11 лютого 2024, 13:47 comments4112
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський мільярдер Ілон Маск погодився з коментарями, що нова допомога Україні на понад 60 млрд доларів від США не допоможе виграти війну, а Крим та інші тимчасово окуповані території залишаться під контролем Росії.

Ілон Маск підтримав ідею, що Україна програє війну: яку долю бізнесмен пророкує Криму

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Користувач Wall Street Silver опублікував допис у соціальній мережі X у якому заявив, що нова допомога від США затягне війну та погубить ще 100 тис. українців. За його словами, США та Європа програли війну, а лідери країн мають визнати, що Росія й надалі контролюватиме Крим та окуповані території на сході України.

Маск, який часто коментує подібні дописи погодився з такими заявами.

"Це правда. Питання лише в тому, скільки дітей помре до часу, коли це буде визнано", — заявив Ілон Маск.

Нагадаємо, що у грудні Маск також погодився, що "Україна назавжди втратила Крим, Донецьк, Луганськ, більшу частину Херсонщини та Запоріжжя". На думку Маска Україні потрібно йти на мирні переговори, щоб зберегти решту територій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск прилетів у Польщу, де виступив на симпозіумі щодо протидії антисемітизму та відвідав колишній нацистський концтабір Аушвіц. Таким чином Маск хоче показати свою приязнь до Ізраїлю після того, як потрапив у скандал, коли погодився у соцмережі зі словами, що єврейські громади пропагують "антибілу ненависть".

Також "Коментарі" писали, що Ілон Маск зробив тривожний прогноз на 2024 рік. За словами генерального директора Tesla та SpaceX цей рік може бути ще більш божевільним ніж кілька минулих у яких були пандемія коронавірусу та почались війни в Україні та на Близькому Сході.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

13 лютого 2024, 10:38

ЩОБ ТИ жидо-клоун зеленський ПОДОХ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій РАЗОМ ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком в смердячій гівно-вигрібній ямі!!!!

Ігор

11 лютого 2024, 14:06

Розум перемагає, а нацизм програє! Жодних поступок шахраям юдейцям не повинно бути. Занадто багато нацистського зла вони принесли у минулому столітті. Та й зараз знищують 52-мільйонні країни та цілі народи арабські. Досить панувати обрізаного тероризму над світом.


Новини