Головна Новини Суспільство Війна з Росією Удари рашистів по Бахмуту корегувала українська військова: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Удари рашистів по Бахмуту корегувала українська військова: подробиці

Зрадницю затримала СБУ

16 березня 2023, 19:17 comments20887
Поділіться публікацією:

Медсестра одного з військових підрозділів Збройних сил України корегувала удари рашистів по позиціям ЗСУ в Бахмуті. За це окупанти обіцяли їй та її помічниці посади в окупаційних органах влади. На зв'язок з ворогом вони вийшли через сина однієї з них, який воював в лавах "армійського корпусу ДНР". Зрадницю та її поплічницю виявили та затримали співробітники СБУ, повідомляють "Коментарі".

Удари рашистів по Бахмуту корегувала українська військова: подробиці

Один із скріншотів переписки зрадниці з російським "куратором"

Як зазначає пресслужба СБУ, медсестра бойового підрозділу Тероборони ЗСУ та її подружка з Краматорську "зливали" ворогу позиції Сил оборони під Бахмутом. Росіян цікавила інформація про місця базування та переміщення Сил оборони на Бахмутському напрямку, зокрема  маршрути ймовірного переміщення важкої броньованої техніки українських військ у напрямку східного фронту. На основі цих даних ворог планував свої бойові операції у районі Бахмута.

Крім того, інформаторки фіксували результати ворожих обстрілів по українській інфраструктурі для коригування повторних ударів. 

Обидві зловмисниці були затримані під час виконання ними розвідувального завдання. 

Під час обшуків за адресами проживання виявлено мобільні телефони і ноутбук, які вони використовували для комунікації з російським "куратором".

За рішенням суду шпигунки знаходяться під вартою.

Тим часом, друзі загиблого "Да Вінчі" присвятили йому успішну атаку під Авдіївкою, де він воював. Представники Великобританії в ОБСЄ оцінили втрати росіян під Бахмутом - вони неспівмірні з територіями, які вдалося захопити рашистам.

А американські журналісти описали два сценарія українського контрнаступу, який вони очікують у травні поточного року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

rrrrr

16 березня 2023, 19:23

СEKС Знакомства в твоем городе: огромная база людей которых интересует только сeкс, бесплатная и анонимная регистрация без привязки телефона, проверенные фото и видео. Просто попробуй ----- https://min.lc/keks


Новини