Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ відреагували на удари по Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ відреагували на удари по Криму

ВСУ підтвердили удари по Криму, розповівши про наслідки

22 липня 2023, 14:12 comments1945
Поділіться публікацією:

Українські захисники успішно завдали удару по нафтобазі та військовому складу російських військових у тимчасово окупованому Криму. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться на Facebook-сторінці Управління стратегічних комунікацій апарату головнокомандувача ЗСУ.

У ЗСУ відреагували на удари по Криму

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Вперше інформація про вибухи в анексованому Криму з'явилася сьогодні вранці. Повідомлялося, що через вибухи окупанти призупинили рух Кримським мостом. Тоді так званий "голова" Криму Сергій Аксьонов заявив, що безпілотники "намагалися" атакувати інфраструктурні об'єкти у Криму, проте вояки вчасно прибули на місце інциденту.

Через деякий час той самий Аксьонов вже повідомив, що БпЛА таки потрапили в ціль, внаслідок чого сталася детонація на складі боєприпасів. Також гауляйтер додав, що окупаційною "владою" було ухвалено рішення про евакуацію населення в радіусі 5 кілометрів від місця НП до пунктів тимчасового розміщення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — увечері 17 липня російських диктатор Путін провів нараду, присвячену поновленню роботи Кримського мосту, який постраждав від підриву. Президент Росії передбачувано поклав відповідальність за підрив, який він називає "терактом", на "київський режим" — і пообіцяв відповідь від Міноборони. Тим часом в Офісі президента України не виключають, що за підривом моста, який, до речі, продовжує функціонувати, може стояти путінський режим. Що можна сказати про ситуацію на другу добу після події? Якими можуть бути наслідки, чи чекати на продовження? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини