Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ відреагували на "атаку" на штаб ЧФ Росії та нагадали про Кримський міст
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ відреагували на "атаку" на штаб ЧФ Росії та нагадали про Кримський міст

Окупантам нагадали, що Крим – це Україна.

31 липня 2022, 13:45 comments1695
Поділіться публікацією:

З'явилася реакція Військово-морських сил ЗСУ на інформацію пропагандистських ЗМІ про нібито обстріл безпілотником штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі українськими військовими. Як передає портал "Коментарі", у прес-центрі ВМС назвали інформацію про обстріл вигадкою російської пропаганди.

У ЗСУ відреагували на "атаку" на штаб ЧФ Росії та нагадали про Кримський міст

Місце "атаки" на штаб ЧФ Росії / фото t.me/bbbreaking

"Насправді ворог не ризикнув проводити день чф рф, а щоб вкотре не зганьбитися перед усім світом, побоюючись Збройних сил України, придумав привід, щоб скасувати заходи з нагоди так званого свята. Такими заявами ворог визнає свою ППО недієздатною і ставить під ще більший сумнів існування Кримського мосту", — йдеться у повідомленні.

Там нагадали, що Україна повертає назад окуповані території, використовуючи для цього зразки озброєння.

"Нашими цілями є виключно військові об'єкти Росії. Ми не завдаємо ударів по території Росії. Крим — це Україна", — зазначили у ВМС.

Раніше сьогодні Росія заявила про "атаку збройних сил України" на штаб Чорноморського флоту, розташований в окупованому Севастополі. Внаслідок удару постраждали п'ятеро людей.                                                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — новий конфлікт США та Китаю: чому виникли розбіжності – чи вдасться уникнути нової війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у морі готуються вийти перші кораблі з українським зерном: чи дотримає РФ обіцянка – які ризики. Експерти розповіли про ситуацію у ексклюзивному інтерв'ю.                                              




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

31 липня 2022, 14:19

Насправді, інформацію про обстріл, поширював Порошенковий нардеп Гончаренко - не перший раз. Може його треба визнати російськім пропагандиським ЗМІ? А для ЗСУ: Однією з ознак достойної поведінки, є справедливе відношення, навіть до ворога. Однією з ознак негараздів на фронті, є нескінченна кількість заяв про успіхи. Особливо підробленні - як і все в Україні.


Новини