Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли про нову тактику ракетних ударів росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли про нову тактику ракетних ударів росіян

У ВСУ вважають, що росіяни економлять запаси, намагаючись зараз менше обстрілювати українські міста та готуючись до масштабної атаки

2 березня 2023, 15:20
Поділіться публікацією:

Російські загарбники вирішили змінити тактику завдання ракетних ударів, що дозволяє їм дещо економити свої запаси. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на Facebook-сторінку Оперативного командування "Південь".

У ЗСУ розповіли про нову тактику ракетних ударів росіян

Ракетний обстріл. Фото: з відкритих джерел

Коментуючи вчорашні удари, у командуванні наголосили, що спочатку росіяни здійснили ракетні обстріли з використанням стратегічної авіації. Вже у другій хвилі ворог завдав ударів із тимчасово окупованої території Запорізької області наземними системами С-300.

"Цілком очевидна певна економія ракет, але рівень загрози ракетного удару не зменшується", — пише прес-служба.

Зазначимо, у ніч на 2 березня російські війська завдали ракетного удару по багатоповерхівці у Запоріжжі, внаслідок чого підтверджено загибель трьох людей. Ще мінімум п'ять осіб було госпіталізовано.                                                                                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — у своєму зверненні в останній день зими президент України Володимир Зеленський наголосив, що інтенсивність боїв наростає. Найважча ситуація, за його словами, як і раніше, в районі Бахмута. Про те, що там украй складна ситуація, говорять і захисники міста. Все більшу залученість до російсько-української війни почав демонструвати Китай. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чого в найближчому майбутньому чекати на військовому та зовнішньополітичному фронтах.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Китаю вигідна війна в Україні – який світ шляхом переговорів можуть нав'язати Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини