Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли про нічну атаку росіян: куди цілився ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли про нічну атаку росіян: куди цілився ворог

Під час нічної атаки росіяни використовували авіабомби, "Шахеди", ракети.

24 березня 2023, 10:15
Поділіться публікацією:

Російські окупанти ввечері та вночі застосовували проти України ракети на півдні. Також ворог запускав дрони "Шахеди" з півночі і завдав удару по Кривому Розі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на спікера командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

У ЗСУ розповіли про нічну атаку росіян: куди цілився ворог

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

"Почалося все (Ред. – атака) з вечора, коли противник атакував Одеську область. Знищено дві ракети Х-59. Також атака продовжилася і з півночі нашої країни, близько 10 літаків Су-35, російські новітні винищувачі атакували Сумську область керованими авіаційними бомбами Це надзвичайно велика загроза, коли керовані авіаційні бомби, що планують бомби можуть летіти далеко, а літаки не входять до зони поразки нашої ППО, таким чином більше 10 керованих бомб атакували об'єкти в Сумській області. Там втрати уточнюються, вони будуть оголошені військовими адміністраціями" , — Поінформував Юрій Ігнат.

За його словами, також Росія запустила Україною протилокаційну ракету Х-31.

Юрій Ігнат зазначив, що росіяни все ще мають у достатній кількості "Шахеди", якими цього разу противник вдарив по Кривому Розі і півночі України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента оцінили перспективи настання росіян на сході.

Також видання "Коментарі" повідомляло – експерти вважають, що не лише Україна, але Росія активно готується розвивати наступ, але є чинник, який поки що її серйозно стримує.

Раніше "Коментарі" писали – чому народи РФ йдуть на забій за путінські амбіції – що стало чи стане переломним моментом у війні. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини