Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ прокоментували серію вибухів у Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ прокоментували серію вибухів у Маріуполі

Наталія Гуменюк заявила, що маріупольський напрямок вже не є абсолютно недосяжним

23 лютого 2023, 17:12 comments1116
Поділіться публікацією:

За останню добу в Маріуполі лунала низка вибухів. При цьому якщо раніше можна було говорити, що Маріуполь розташований відносно далеко від лінії фронту, то тепер цей напрямок вже не є абсолютно недосяжним для наших захисників. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробила керівник прес-центру сил охорони та оборони Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

У ЗСУ прокоментували серію вибухів у Маріуполі

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

"На даному етапі ми можемо лише констатувати, що віддаленість – це дуже відносне поняття. Те, що вважається настільки віддаленим, що є недосяжним, не завжди таким. Напрямок Маріуполя вже не є для нас абсолютно недосяжним", — зазначила Наталія Гуменюк.

Другу добу поспіль у Маріуполі неспокійно, постійно чутні вибухи, працює ворожа ППО. Зокрема, цієї ночі в Кальміуському районі Маріуполя прогриміли три сильні вибухи. І вже сьогодні вдень у центрі Маріуполя пролунав вибух, після якого у місті частково зник зв'язок та Інтернет.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Путін згадав про друга Сі: просить Китай допомогти у боротьбі проти Заходу і говорить про те, що КНР і РФ багато що об'єднує.                                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло, що готує Росія до 24 лютого – де агресор може планувати новий удар. Експерти детально розібрали ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.

Раніше "Коментарі" писали – Зеленський та Сунак заінтригували заявою про готовність України повернути ініціативу на поле бою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини