Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ показали, як виглядає ще один населений пункт, який росіяни стерли із землі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ показали, як виглядає ще один населений пункт, який росіяни стерли із землі

Окупанти перетворили Кліщіївку на мертву землю

21 жовтня 2023, 12:50 comments1069
Поділіться публікацією:








Українські захисники показали з висоти, як виглядає Кліщіївка під Бахмутом. Населений пункт був звільнений місяць тому, але він сьогодні більше схожий на велику руїну, де не залишилося нічого живого та вцілілого. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє 80-та окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ у Facebook.

У ЗСУ показали, як виглядає ще один населений пункт, який росіяни стерли із землі

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

На відео деокупований населений пункт більше скидається на випалену землю. У Кліщіївці майже не залишилося вцілілих будинків.

"Суцільні руїни. Мертва земля. Кліщіївка... Ще один доказ чергового злочину проти людства. Ще одна причина ніколи не забувати все скоєне окупантом на нашій землі", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, російські окупанти продовжать свої штурмові операції, намагаючись взяти в цільце, а потім і окупувати Авдіївку Донецької області. У ЗСУ прогнозують, що на цьому напрямку "гра триватиме вдовгу". Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко.

Читайте також на порталі "Коментарі" – росіяни різко активізували бойові дії на сході України. Особливо спекотно в районі Авдіївки. У свою чергу, ЗСУ зруйнували міст між Горлівкою та Ясинуватою, ламаючи логістику окупантів. Керівник ГУР Міноборони України Кирило Буданов вважає, що Росія має ресурси для ведення війни до 2026 року. Що можна сказати про ситуацію на російсько-українському фронті та навколо нього на даний момент? Як і чому все може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чому Авдіївка стала для росіян другим Бахмутом — що змушує РФ продовжувати атакувати місто.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини