Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ на Курщині знову почалося просування: у США показали карту
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ на Курщині знову почалося просування: у США показали карту

ISW зазначає, ЗСУ просунулися на західній стороні українського виступу в Курській області

сьогодні, 06:52
Поділіться публікацією:

Нещодавно ЗСУ просунулися на західній стороні українського виступу в Курській області. Геолокаційні кадри, опубліковані 21 жовтня, показують, що українська армія просунулась у західній частині Новоіванівки (південний схід від Коренево). Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

У ЗСУ на Курщині знову почалося просування: у США показали карту

Бої у Курській області. Фото: із відкритих джерел

Аналітики відзначають, російські військові блогери стверджували, що українські сили спробували перетнути міжнародний кордон у районі Вольфіно (на південний захід Глушково), і що українські сили розгорнули додаткові резерви в районі лінії Кругленко-Микільський, де вони почали атаку двома тактичними групами.

Російські джерела намагаються виправдати повільний темп російського просування в Курській області, хибно представляючи цей напрямок як унікально складний, зазначають аналітики ISW. Командир чеченського загону спецназу "Ахмат" заявив, що бої в Курській області дуже інтенсивні, і що Курський напрямок є найскладнішим фронтовим районом усього театру бойових дій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ворог вибив військових із позицій у Курській області: куди просуватиметься далі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ мали успіх на північ від Суджі Курської області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Раніше "Коментарі" писали – низка ЗМІ, посилаючись на джерела в Головному управлінні розвідки, зазначає, що 18 військовослужбовців Північної Кореї, які спробували втекти з позицій російських окупаційних військ у Курській області, було затримано росіянами в Комаричському районі Брянського.

У ЗСУ на Курщині знову почалося просування: у США показали карту - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини