Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського зробили заяву про новий удар по Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського зробили заяву про новий удар по Москві

У майбутньому на Росію чекає більше атак невстановлених дронів, більше розвалу та більше громадянських конфліктів, переконаний Михайло Подоляк

1 серпня 2023, 11:45
Поділіться публікацією:

Нічна атака безпілотників на Москву та Підмосков'я свідчить, що столиця РФ прискореними темпами звикає до війни, яка перебирається на російську територію. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у Twitter зробив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

У Зеленського зробили заяву про новий удар по Москві

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"Москва прискорено звикає до повноцінної війни, яка скоро остаточно перейде на територію "авторів війни", щоб зібрати з них усі борги… Все, що далі відбуватиметься в Росії, – об'єктивний історичний процес. Більше невстановлених дронів, більше розвалу, більше громадянських конфліктів, більше війни…", — написав Михайло Подоляк.

Зазначимо, вночі 1 серпня безпілотники атакували столицю РФ. Один із "прильотів" прийшовся по бізнес-центру "Москва-Сіті".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує ракетні удари по Україні. Увечері 28 липня мішенню став Дніпро. Окрім офісу СБУ там "прилетіло" по багатоповерхівці. Найчастіше почало прилітати і на тимчасово окуповані території (наприклад, був удар по будівлі МВС у Донецьку), а також безпосередньо по російській території (прильоти по Ростовській області). Що можна сказати про ракетну та дронову війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна увійшла у серпень – останній місяць літа-2023, черговий місяць війни, розв'язаної Росією проти нашої країни. Війни, яка дедалі частіше б'є по самій РФ. Але яку вона, на жаль, не збирається закінчувати. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" серпневими очікуваннями щодо ситуації на військових, внутрішньополітичних та зовнішньополітичних фронтах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини