Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського заявили, що Росія йде ва-банк у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського заявили, що Росія йде ва-банк у війні

Михайло Подоляк заявив, що розпочинається ключова боротьба за ініціативу

6 лютого 2023, 18:18 comments5947
Поділіться публікацією:

Цими днями настає ключовий етап, під час якого Україна та Росія борються за ініціативу поля бою. Москва йде у ва-банк. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського заявили, що Росія йде ва-банк у війні

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Саме сьогодні відбувається ключовий етап, коли йде боротьба за ініціативу, хто володітиме цією ініціативою. Зрозуміло, що Росія йде у ва-банк. Звідси і мобілізація, і додаткові ресурси з Білорусі, Ірану чи Північної Кореї", — заявив радник голови ОП.

За його словами, водночас Україна та її західні партнери розуміють, що ЗСУ потребують більшої кількості певних видів озброєння. Йдеться про снаряди, ракети та багато іншого.

Зазначимо, раніше Михайло Подоляк також прокоментував заяви про "потужний наступ" росіян.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема нового широкомасштабного наступу росіян останнім часом активно присутня в українському (і не лише) медійному просторі. При цьому в офісі президента запевняють, що українська розвідка має всю інформацію про пересування окупантів. І закликають не реагувати на гібридну стратегію росіян, не брати участь у руйнівних внутрішніх "війнах". У свою чергу, більшість українців очікують, що саме ЗСУ незабаром перейдуть у контрнаступ. Про що говорять "наступальні новини", що почастішали? Що важливо розуміти українцям? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у окупантів мінус два катери та дві ДРГ на півдні: подробиці від ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 лютого 2023, 21:30

Краще, коли Зе-конферансьє Путіна анонсує, тоді 100% збувається. Чи зараз Зе зайнятий записом відосиків до сакральної дати річниці? Раніше комуняки кожного року відмічали 22 червня - безпідставного нападу на Сталіна. 24 лютого безпідставний напад на корумпованих православних сектантів і злиденне населення відбувся. Та і яка нам різниця, Зе-вирок нам дав прогноз: "до останнього українця".

Наталія

6 лютого 2023, 19:28

Доброго вечора. У заголовку має бути йде у ва-банк, а не у банк. Виправьте, будь ласка.


Новини