Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського заперечили Арестовичу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського заперечили Арестовичу

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відповів на пропозицію екс-радника голови Офісу Олексія Арестовича щодо переговорів з РФ

4 листопада 2023, 22:28 comments1441
Поділіться публікацією:

Михайло Подоляк впевнений, що Росія своїми войовничими заявами намагається виторгувати собі оперативну паузу у війні. Про це він написав в своєму телеграм-каналі, повідомляють "Коментарі".

У Зеленського заперечили Арестовичу

Михайло Подоляк

"Періодично хтось із російських офіційних осіб виходить, щоб заявити: "Росію не перемогти на полі бою", — пише Михайло Подоляк. — Своїми бравурними заявами росіяни маскують страх перед підсумковою обов’язковою відповідальністю й намагаються все-таки розв’язати головне завдання: блефом, шантажем, масовими смертями, пропагандою виторгувати собі... оперативну паузу, перевести війну в "затяжний формат низької інтенсивності".

Подоляк певною мірою відповідає на заяву Олексія Арестовича — свого попередника на цій посаді, який закликав "миритися" з РФ. Зокрема, з огляду на ймовірну тривалу позиційну війну, Арестович запропонував "виходити на переговори", але "ці переговори мають бути чесними та паритетними". 

"Важливо на цьому етапі війни (важкому, поза сумнівом) розуміти, що будь-яке закінчення війни несправедливим фіналом, будь-який компроміс із РФ забезпечить виживання нинішній російській (путінській) еліті, яка точно вже не повернеться в законослухняний стан і яка точно продовжить "вбивати" міжнародне право, глобальну стабільність, демократію, — опонує йому Михайло Подоляк. — Історію нинішньої Росії треба довести до справедливого фіналу".

Тим часом, ЗСУ вразили російський корабель, здатний запускати "Калібри". ЗСУ вдарили по судоремонтному заводу в тимчасово окупованій Керчі.

А США таємно передали Україні спеціальне озброєння. Під час проведення контрнаступу ЗСУ зіткнулися з величезними мінними полями.   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини