Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович запропонував "миритися" з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович запропонував "миритися" з Росією

Екс-радник глави офісу президента Олексій Арестович зробив резонансну заяву

2 листопада 2023, 18:58
Поділіться публікацією:

Оскільки і Україна, і Росія на даний момент досягли стелі своїх військових можливостей, що виявилося у стабілізації фронту та переходу до позиційної війни, сторони конфлікту не мають іншої розумної альтернативи, крім "замирення". Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив екс-радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Арестович запропонував "миритися" з Росією

Олексій Арестович

Олексій Арестович запропонував "миритися" з Росією, заявивши, що в нинішніх умовах альтернативою миру може бути лише нескінченне взаємне знищення обох сторін.

"Ні Росія не може захопити у нас великі шматки території, ні ми не можемо відбити зараз. Далі переведення це в "партер", стаціонарний фронт — нескінченне, безглузде вбивство один одного, без спроб досягти якихось важливих результатів, не потрібно ні російському народу, ні українському. Народ починає це розуміти дуже добре".

– Я думаю, нам треба миритися, – заявляє популярний блогер Арестович. — Виходити на мирні переговори, але ці переговори мають бути чесними та паритетними.

Нагадаємо, що днем раніше в колонці для журналу The Economist головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що перед Україною виникла загроза переходу війни з маневренної до позиційної, схожої на Першу світову війну. У цьому переході зацікавлена Росія, оскільки від цього переходу вона виграє час для нарощування своїх військово-технічних зусиль та мобілізаційних зусиль. Україна ж навпаки – програє. Вихід Залужний бачить у поверненны до маневреної війни, для чого необхідно посилити технологічну складову ЗСУ – авіаційну компоненту, РЕБ, контрбатарейну, протимінну, а також розширити мобілізаційну роботу.

Тим часом, Байден закликав до паузи у війні.

Український спортсмен підіграв російській пропаганді.

А Зідан може очолити "Манчестер Юнайтед".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

2 листопада 2023, 21:10

Ставленник кацапстана. Неужели еще есть безмозглые, что его слушают?

Стас

2 листопада 2023, 19:28

Люся Арестович зовсім з глузду з'їхав. Арестович зрадник і барига. Продався москалям за вонючі рублі. Гнида


Новини