Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського відреагували на пожежу на Кримському мості
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на пожежу на Кримському мості

Михайло Подоляк заявив, що все незаконне має бути знищено

8 жовтня 2022, 12:00 comments1456
Поділіться публікацією:

У підриві Кримського мосту і пожежі на споруді немає нічого незвичайного, вважає радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Незаконно споруджені об'єкти обов'язково повинні бути знищені. Як передає портал "Коментарі", таку думку Михайло Подоляк озвучив у Twitter.

У Зеленського відреагували на пожежу на Кримському мості

Офіс президента. Фото: Українска правда

"Крим, міст, початок. Все незаконне має бути знищене, все вкрадене має бути повернене Україні, все окуповане Росією має бути вигнано", — написав радник глави ВП, додавши до свого твітту фото напівзруйнованого мосту.

Також відреагував на підрив Кримського мосту секретар РНБО Олексій Данілов. Він оприлюднив у Facebook відео з палаючим Кримським мостом і піснею "З днем народження, містер президент", натякнувши на привітанні російського диктатора Путіна.                                                     

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо, що на залізничній гілці Кримського мосту виникла потужна пожежа. Пізніше стало ясно, що окрім сильної пожежі на залізничній гілці мосту є серйозні пошкодження на автомобільному полотні, одна з секцій внаслідок вибуху впала в море. Окупанти пізніше заявили, что екстренно запускають паромні переправи.                                                                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Росії відреагували на пожежу на Кримському мості: доповіли особисто президентові Путіну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як не дати президенту Росії Путіну завдати ядерного удару по Україні – у чому важливість заяви президента Зеленського. Експерти розібралися у ситуації спеціально для нашого видання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини