Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського прокоментували удари по Севастополю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували удари по Севастополю

Михайло Подоляк заявив, що удари по Севастополі - єдина гарантія безпеки для торговельних шляхів

13 вересня 2023, 17:25
Поділіться публікацією:

Точні удари по штабу Чорноморського флоту Росії в Севастополі є єдиною гарантією безпеки для торговельних шляхів і реакцією у відповідь на спроби країни-агресора перетворити голод на зброю. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського прокоментували удари по Севастополю

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

"Демілітаризація Чорноморського флоту Росії — це реальна довгострокова гарантія безпеки регіональних торговельних шляхів та "зернового коридору". Це єдина правильна відповідь на спроби Росії перетворити голод на зброю і єдиний спосіб забезпечити безперебійні поставки зерна до країн Сходу та Африки", — висловився радник глави ОП.

За його словами, сценарій безпечного пересування Чорним морем лежить лише через зміцнення потенціалу української армії. ЗСУ чудово продемонстрували, що може чекати країну-терориста, якщо вона продовжить і надалі свій шантаж.

Зазначимо, у ніч проти 13 вересня Україна накрила, схоже, ракетами, судноремонтний завод ім. Орджонікідзе у тимчасово окупованому Севастополі. Є інформація, що пошкоджено підводний човен та великий десантний корабель. Про що говорить ця атака і, в принципі, останні удари по Криму? Як події навколо півострова можуть розвиватися в найближчому майбутньому (наприклад, до кінця року)? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ дізналися, якими ракетами ЗСУ вдарили бухтою Севастополя.

Також видання "Коментарі" повідомляло – більше у морі не вийде: з'явилося фото корабля "Мінськ" після ракетного удару.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини