Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського пояснили, чому Росія пішла ва-банк
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, чому Росія пішла ва-банк

Михайло Подоляк заявив, що Росія пішла ва-банк, США та партнери розуміють наслідки

17 листопада 2023, 09:00
Поділіться публікацією:

Росія продовжуватиме втрачати суб'єктність, бо й надалі вбиватиме, адже Кремль пішов ва-банк. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського пояснили, чому Росія пішла ва-банк

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Радник зазначив, що Путін у цій війні робить ставку на винищення. Саме тому фінал у цій війні має бути лише один. Якщо ж ця війна буде неправильно завершена, наслідки будуть катастрофічними не лише для України, а й для всього цивілізованого світу.

Михайло Подоляк вважає позитивним моментом те, що справжні цілі Кремля розуміють не лише у Києві, а й у інших світових столицях, зокрема у Вашингтоні.

"І у США, і в європейських країнах розуміють природу сучасної Росії, природу війни як такої, наслідки, якщо ця війна буде неправильно фіналізована. Розуміють – і це дуже добре", – вважає Подоляк.

Саме тому, наголосив радник голови ОП, ті країни, які сьогодні є головними постачальниками Україні зброї вкладаються у велику справу – інвестують у майбутнє. Бо інакше Росію вже не зупинити. Якщо допомога Україні припиниться, ті ж європейські країни ризикують зіткнутися з російською агресією в значно більших обсягах і на інших континентах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому потрібен "план Б" у війні проти РФ: на що Кремль робить ставку. Експерти детально під час ексклюзивного інтерв'ю проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – допомоги НАТО Україні недостатньо: Столтенберг зробив заяву про війну.

Раніше "Коментарі" повідомляли – рух ЗСУ на Херсонщині набирає обертів: подробиці від аналітиків ISW.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 листопада 2023, 09:16

Розкрадачі, розкрадаючи - весь світ захищають від катастрофи. Ніби тільки вчора їх Бог описав у Біблії їх сутність - фарисеї зовсім не змінились. Вони стверджували що Росія знищує паливну інфраструктуру щоб зупинити країну. Звідки тоді всюди затори з величезних дорогих позашляховиків з темним склом? Все західне паливо розікрали. Зате для Путіна, в робочі часи всю країну зупиняють на кілька годин, нібито десь там літаючий МіГ31 побачили.


Новини