Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського назвали дати: коли окупанти готують наступ на півдні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали дати: коли окупанти готують наступ на півдні

Арестович спрогнозував дати настання російських військ на півдні

6 серпня 2022, 08:07 comments2343
Поділіться публікацією:

Російські військові намагаються стягнути максимальну кількість сил на південний напрямок, готуючись до наступальної операції. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

У Зеленського назвали дати: коли окупанти готують наступ на півдні

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Радник глави ОП акцентував увагу на двох моментах. По-перше, те, що ворог готується активно до наступу, це ще не означає, що він готовий його починати. По-друге, висновки щодо підготовки наступу – це не оперативне зведення ЗСУ, а аналіз тих даних, які є.

Арестович зазначив, якщо аналізувати ті дані, які є, то 6-8 серпня в окупантів на півдні буде готовність до наступу. Ну, а коли буде віддано наказ військовим командуванням – це вже зовсім інше питання.

Зазначимо, раніше Олексій Арестович назвав три ключові цілі російських окупантів на півдні України. Перша мета – наступ на Миколаїв. Друга можлива мета – це висування у бік Кривого Рогу та третя мета – лобові атаки, щоб зупинити активне просування ЗСУ у Херсонській області.

"Різниця між "доповісти про готовність" і "наступати" — може становити і кілька діб. Можуть доповісти, а командування скаже стати в оборону. Це мої припущення. 6 — 8 (серпня — ред.) мають готовність", — сказав Олексій. Арестович.

Читайте також на порталі "Коментарі" — настав час Заходу та Росії домовлятися: про що нова заява Віктора Орбана про війну – чи справді Росія дозріла до миру.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чіткий сигнал від Столтенберга Києву та Москві: на що тепер можемо розраховувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини