Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського анонсували контрнаступ ЗСУ: коли він відбудеться
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського анонсували контрнаступ ЗСУ: коли він відбудеться

Через два місяці відбудеться контрнаступ ЗСУ

10 березня 2023, 11:37
Поділіться публікацією:

Українські захисники активно готуються до контрнаступних операцій, активна фаза яких може розпочатися вже за два місяці. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю виданню "La Stampa" заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського анонсували контрнаступ ЗСУ: коли він відбудеться

Контрнаступ ЗСУ. Фото: із відкритих джерел

"Ми виснажимо росіян у Бахмуті, а потім зосередимося в іншому місці. Нам потрібні ракети великої дальності. Ми потребуємо збільшення поставок важких артилерійських снарядів калібру 155 мм. Ми не поспішаємо, реорганізуємося протягом наступних двох місяців", — заявив Михайло Подоляк.

Варто зазначити, що Україна вже давно просить західних союзників ухвалити рішення щодо надання далекобійної зброї, зокрема ракет далекого радіусу дії. В українському командуванні вважають, що тільки так можна досягти великих успіхів під час контрнаступу, а найголовніше – зберегти якнайбільше життів українських воїнів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи Росія змінила мету у війні: у Міноборони України назвали пріоритетне завдання окупантів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у четвер, 9 березня, "влада" невизнаної Придністровської молдавської республіки (ПМР) звинуватила СБУ у підготовці замаху на "керівника" Придністров'я – Красносільського. Представники СБУ жорстко відреагували на цю заяву. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".

Раніше "Коментарі" писали – у ніч на 9 березня росіяни завдали чергового масованого ракетного удару по Україні. По різних містах було випущено 81 ракету, причому вперше це була така різноманітність, включаючи шість ракет "Кинжал". Про що говорить це ракетне божевілля? Чи випадково це сталося після від'їзду з Києва генсека ООН? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини