Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Шойгу заявили про масовану атаку дронів на Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шойгу заявили про масовану атаку дронів на Крим

Окупанти нарахували 13 безпілотників над тимчасово окупованим півостровом

24 листопада 2023, 07:07 comments7621
Поділіться публікацією:

У Міноборони країни-агресора поскаржилися на масовану атаку безпілотників на тимчасово окупований Крим уночі 24 листопада. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міноборони РФ у Telegram.

У Шойгу заявили про масовану атаку дронів на Крим

Крим. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що російські сили протиповітряної оборони нібито збили 13 безпілотників над тимчасово окупованим півостровом.

Російські телеграм-канали повідомляють, що нібито 12 із них не змогли подолати російську лінію ППО на півночі Криму, а ще один був збитий у глибині півострова зі стрілецької зброї російськими окупантами.

У Міноборони Росії також поінформували, що ППО нібито знищило 3 дрони над територією Волгоградської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на початку цього року перші особи країни впевнено заявляли, що цього року українські війська зайдуть до анексованого Криму. Це справді мало статися, якби не сталися дві обставини. Перше – те, що західні союзники не надали вчасно обіцяне раніше озброєння. Друга обставина – були введені ті санкції, про які йшлося раніше і які могли б завдати істотної шкоди Росії. Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Також видання "Коментарі" повідомляло – від чого залежить, чи вдасться ЗСУ просунутися на Херсонщині та вийти до Криму. Експерти дали свої оцінки тому, що зараз відбувається на фронті та, зокрема, у Херсонській області.

Раніше "Коментарі" писали – окупанти готуються до боїв за Крим: партизани зафіксували вогневі точки у Євпаторії (ФОТО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини