Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Шойгу відреагували на удар по штабу Чорноморського флоту і вже погрожують відповіддю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шойгу відреагували на удар по штабу Чорноморського флоту і вже погрожують відповіддю

У зв'язку з зростанням кількості атак на Крим окупанти задумалися про необхідність збільшити кількість засобів ППО

22 вересня 2023, 16:57 comments9414
Поділіться публікацією:

У Міноборони РФ підтвердили удар по штабу Чорноморського флоту, зазначивши, що "київським режимом" було завдано ракетного удару по місту Севастополь. Під час відбиття ракетної атаки засобами ППО збито п'ять ракет, заявляють окупанти.

У Шойгу відреагували на удар по штабу Чорноморського флоту і вже погрожують відповіддю

Удар по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Фото: з відкритих джерел

У Міноборони РФ зазначають, що внаслідок удару пошкоджено історичну будівлю штабу Чорноморського флоту. За наявною інформацією, один військовослужбовець загинув. Щоправда, пізніше відомство Шойгу змінило повідомлення, наголосивши, що за оновленою інформацією військовослужбовець не загинув, а зник безвісти.

При цьому російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини" вже наводить слова колишнього командувача ЧФ Володимира Комоїдова, який нібито заявив, що після атаки на штаб Чорноморського флоту настав час завдати ударів по будівлях Генштабу та Міноборони України в Києві та адміністрації Зеленського.

Зазначимо, першим про атаку повідомив так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв. Він заявив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту. До місця удару вирушила велика кількість швидких. Також Телеграм-канал "Кримський вітер" повідомив, що вибухи доносилися з Бахчисарайського та Сімферопольського районів, а також у районі Первомайського та Червоногвардійського.

Читайте на порталі "Коментарі" — Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – удар по Севастополю: про що говорить атака – чи справді Крим тепер під прицілом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/216213
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини