Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Шойгу скаржаться на атаку безпілотників: у ГУР відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шойгу скаржаться на атаку безпілотників: у ГУР відреагували

Росіяни заявили, що збили дев'ятьох безпілотників над Московською та Калузькою областями Росії

14 грудня 2023, 10:47
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у Міноборони РФ заявили, що в ніч проти 14 грудня Московська та Калузька області були атаковані безпілотниками. Москва традиційно в атаці звинувачує Україну.

У Шойгу скаржаться на атаку безпілотників: у ГУР відреагували

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

"Сьогодні вночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації", — зазначають в оборонному відомстві країни-агресора.

За даними Міноборони Росії, черговими засобами ППО знищено та перехоплено дев'ять українських безпілотників над територіями Калузької та Московської областей.

При цьому в коментарі українським ЗМІ у Головному управлінні розвідки Міноборони підтвердив атаку, але не стали наводити подробиць, вказуючи, які об'єкти були метою удару і є чи "прильоти".

Зазначимо, також сьогодні стало відомо, що Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило у розшук начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на 22 місяці вторгнення в Україну росіяни активно ведуть наступальні дії по всьому фронту. Є дані, що до президентських виборів у РФ, намічених на 17 березня (фактично чергових виборів Путіна), Кремль наказав захопити як мінімум Авдіївку (Донецька область) і Куп'янськ (Харківщина). На міжнародному фронті ситуацію теж штормить через вибори, що вже пройшли і насуваються в країнах Заходу. Експерти оцінили ситуацію на цих полях битв спеціально для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Буданова розкрили план РФ на частину зими, що залишилася.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини