Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Сєвєродонецьку вибухнув автомобіль із окупантами: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сєвєродонецьку вибухнув автомобіль із окупантами: що відомо

Вибух пролунав на центральній вулиці Сєвєродонецька

15 липня 2022, 11:17 comments1033
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому місті Сєвєродонецьк (Луганська область) пролунав вибух. Про це повідомив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай.

У Сєвєродонецьку вибухнув автомобіль із окупантами: що відомо

Армія РФ

"На Луганщині зростає невдоволення окупаційною владою та військовими, які тільки й роблять те, що мародерять та загрожують", — розповів Сергій Гайдай.

Так, за даними Гайдая, на центральній вулиці Сєвєродонецька вчора "несподівано" вибухнув автомобіль із окупантами.

"У підсумку, шість поранених, з яких четверо — тяжких", — Гайдай.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Росії заговорили про завершення війни – озвучили деталі майбутньої угоди. Росія хоче від України "визнання територіальних реалій, що склалися". Російський заступник міністра зазначив, що Росія продовжує наполягати на тому, щоб у майбутній мирній угоді значилося, що Україна має нейтральний, позаблоковий та без'ядерний статус. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що росія – держава-терорист: У країни може запустити процес – чому досі Захід зволікає. Захід досі багато в чому залежить від Росії, тому, як може, зволікає з радикальними кроками у бік Москви. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що обіцянку дотримали : в ВП розповіли, як ЗСУ відповіли РФ за удари по Харкову, Вінниці та Миколаєву. Українські захисники щонайменше тричі велико накрили росіян. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що будуть дуже запеклі бої : у США назвали ділянку, де Росія збирається прорвати фронт. Росіяни збираються наступати більшими силами. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/luhanskaVTSA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини