Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Севастополі екстрено перевіряють укриття: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Севастополі екстрено перевіряють укриття: подробиці

Після недавніх "прильотів" у Севастополі вже не дуже вірять у російське ППО

23 вересня 2023, 16:27 comments1953
Поділіться публікацією:

Після останніх вибухів та "прильотів" так званий "губернатор" тимчасово окупованого Севастополя Михайло Развожаєв вирішив перевірити укриття у місті, але каже, що Росія не впорядковуватиме їх. Як передає портал "Коментарі", про це Розвожаєв повідомив у себе в Telegram.

У Севастополі екстрено перевіряють укриття: подробиці

Удар по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Фото: з відкритих джерел

"Ми готували притулку, доки у місті було відносно спокійно, ще рік тому. Але те, що відбувається зараз – це вже реальність... Доручив почати обходи з тимчасових укриттів і розбиратися з усіма ситуаціями... Щодо укриттів хочу донести ще один важливий момент: не чекайте, що хтось прийде і зробить там запаси води , встановить крісла, настили, зроблять вентиляцію", – заявив представник окупантів.

Зазначимо, Михайло Развожаєв одним із перших від окупантів заявив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту, написавши відповідну посаду у себе в Telegram.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступ ЗСУ на Мелітопольському напрямку набирає обертів. Українські захисники прорвали оборону росіян у Вербовому Запорізької області. Про це розповів командувач угрупуванням військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини