Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РПЦ приречено заявили, що окупанти не можуть перемогти ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У РПЦ приречено заявили, що окупанти не можуть перемогти ЗСУ

Священик РПЦ послідовно готує парафіян до програшу РФ

18 березня 2023, 13:54 comments1549
Поділіться публікацією:

Священнослужителі РПЦ у своїх промовах не такі оптимістичні щодо війни в Україні. Таким чином, росіян уже готують до поразки Росії на полі, розповідаючи про технологічну безпорадність армії окупанти перед ЗСУ. Як повідомляє Телеграм-канал "Шукай своїх", священик із окупованих Рівненок Луганської області скаржиться, що у ЗС РФ немає боєприпасів, обмундирування, брак усього і взагалі весь світ проти них і нічого не можна зробити.

У РПЦ приречено заявили, що окупанти не можуть перемогти ЗСУ

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Не підвезли боєприпаси, немає обмундирування, у всьому нестача... Пізно прийшли до тями, пізно схопилися. Армія противника краще озброєна. Проти нас весь світ, весь технологічний світ. Всі проти нас ополчилися. Що ми можемо проти них зробити? Нічого", — поскаржився священик.

Варто зазначити, після того, як стало відомо, що договір безоплатного користування УПЦ Московського Патріархату Києво-Печерською Лаврою розривається з 29 березня 2023 року, глава РПЦ Кирило згадав про міжнародні інстанції, які мають авторитет. Російський патріарх вирішив поскаржитися на українську владу до різних інституцій та міжнародних організацій у зв'язку з тим, що заповідник "Києво-Печерська лавра" розірвав договір з монастирем УПЦ МП.

Читайте також на порталі "Коментарі" — патріарх РПЦ Кирило закликав молитися за здоров'я президента Росії Володимира Путіна: яка причина.

Раніше "Коментарі" писали – у грудні 2022 року 78% українців дотримуються думки, що держава тією чи іншою мірою має втрутитися у діяльність УПЦ (МП). Зокрема, серед них 54% висловилися за те, щоб цю церкву було повністю заборонено в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на результати соцопитування КМІС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини