Головна Новини Суспільство Війна з Росією У російських військових почала активно ламатися та горіти техніка: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У російських військових почала активно ламатися та горіти техніка: що відомо

Росіяни продовжують втрачати все більше техніки

13 серпня 2022, 17:05 comments1379
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Луганському плацдармі росіяни мають проблеми з бойовою технікою. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

У російських військових почала активно ламатися та горіти техніка: що відомо

Знищена російська техніка - фото з відкритих джерел

"Так, у підрозділах 90 ТД, родом із Чебаркуль — це 41А ЦВО, у 6 ТП із 26 танків, які були боєздатними залишилося лише 12. Згідно з наявною інформацією, 4 танки знищені без можливості відновлення, 10 непридатні для подальшої експлуатації", — СтратКом ЗСУ.

Також за інформацією СтратКому ЗСУ, у 228 МСП з Єкатеринбургу з наявних 31 танка, тільки 2 залишилися в строю. Повідомляється, що 13 непридатні до експлуатації через пошкодження та поломки, 11 перебувають у ремонті, а 5 передали іншим підрозділам для відновлення боєздатності.

"Цікаві дані щодо БТР. У тій же 228 МСП із наявних 82 БТР боєздатними залишилися 42, 34 безповоротно знищені, а 6 відправлені на ремонт через поломки. Цікаво, що у них там таке дивне відбувається?", — пише СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що експерти розповіли , чому 9 серпня стався перелом у війні, на який усі так чекали. Експерти розповіли, які інтереси можуть переслідувати два лідери, готуючись до зустрічі та навіщо Сі Цзіньпіну турне до Південно-Східної Азії. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що експерти розповіли, чому 9 серпня стався перелом у війні, на який усі так чекали. Росіяни вже самі зрозуміли, що тепер про настання доведеться забути. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що через війну відбувається з економіками України та РФ – який прогноз. Українська економіка зможе вистояти за допомогою західних партнерів, а ось для російської неприємності лише починаються, їх пік очікується у 2023 році. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що СБУ встановила соратника Кадирова, який особисто брав участь у звірствах на Київщині. Окупант входив до найближчого оточення Кадирова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини