Головна Новини Суспільство Війна з Росією У росіян знову є просування: DeepState оновив карту
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян знову є просування: DeepState оновив карту

На Донеччині ворог знову має просування вперед

сьогодні, 07:27
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", аналітики моніторингового проекту DeepState з настанням 21 вересня оновили карту, зазначивши, що російські війська просунулися біля двох населених пунктів та в одному Донецькій області.

У росіян знову є просування: DeepState оновив карту

Карта DeepState. Фото: з відкритих джерел

"Ворог просунувся біля Миколаївки, Цукуриного та в Макіївці", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, 20 вересня у DeepState, оновивши карту, повідомляли, що російські війська просунулися біля трьох населених пунктів Донецької області та в Торецьку.

"Ворог просунувся біля Нью-Йорка, Івановського, Галицинівки та в Торецьку", — зазначали аналітики DeepState.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ворог постійно намагається прорватися через позиції українських військових у бік Курахового, але останній тиждень для бійців Сил Оборони, у тому числі 46-ї бригади, в районі населених пунктів Гострий та Георгіївка-Максимільянівка насичений складними боями. Про це повідомили аналітики проекту DeepState.

Зазначається, що окупанти за допомогою великої кількості техніки та піхоти намагаються продовжувати розвивати свій успіх із Красногорівки у напрямку Острогу, пробують там закріпитися, але потрапляють під щільну роботу українських дронів та артилерії. Таким чином вони сподіваються обійти Георгіївку та Максимільянівку, в яких росіяни постійно зазнають невдач.

Також видання "Коментарі" повідомляло – окупанти мають поступ на фронті: де проходили штурми.

Раніше "Коментарі" писали — вибухи, які сталися 18 вересня в Торопці в Тверській області Росії, безпрецедентні в історії світових воєн, заявив в ефірі "Еспресо" військовий експерт Defense Express Іван Киричевський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини