Головна Новини Суспільство Війна з Росією У росіян великі втрати: авіація ЗСУ завдала потужних ударів по окупантам та центрам логістики - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян великі втрати: авіація ЗСУ завдала потужних ударів по окупантам та центрам логістики - подробиці

ВСУ дають гідну відсіч противнику

24 червня 2022, 10:52 comments2547
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська авіація продовжує завдавати ударів по армії окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних сил Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

У росіян великі втрати: авіація ЗСУ завдала потужних ударів по окупантам та центрам логістики - подробиці

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Повідомляється, що протягом попередньої доби (23 червня) штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м завдали потужних авіаційних ударів по окупаційним військам та центрам логістики.

"На північно-східному напрямку ударні групи вразили склад боєприпасів, тридцять бойових броньованих машин ворога, живу силу, а також пункт ремонту та відновлення бойової техніки." — командування Повітряних сил.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що вже 4 місяці Україна дає бій: які головні перемоги та втрати – що далі. Через чотири місяці повномасштабної війни в Україні остаточно зруйнувався міф російської пропаганди про те, що Україна — це "держава, що не відбулася", яка не здатна себе захистити. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що в Україні відновлять роботу ресторани McDonald's: чи відомо коли. Ресторани McDonald's в українських містах можуть відкритись найближчим часом. Читайте про це докладніше у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що Зеленський може звільнити Баканова : стала відома причина. Президент стурбований можливістю звільнення когось зі свого близького оточення, але шукає людину, яка більше підходитиме для цієї посади, кажуть джерела. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Сумщині російським провокаторам на кордоні дали "прикурити" (ВІДЕО). Після прицільного удару від ворожого БТР-80 залишилася лише купа брухту. Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини