Головна Новини Суспільство Війна з Росією У росіян нова тактика перекидання техніки в окупованому Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян нова тактика перекидання техніки в окупованому Маріуполі

Тепер на Бердянське спрямування активне переміщення проводиться вночі в комендантську годину.

20 січня 2023, 11:00
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська в тимчасово окупованому Маріуполі використовують нову тактику перекидання своєї техніки. Щоб "не засвітитися" на камеру, ворог робить це під час комендантської години. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на радника мера Маріуполя Петра Андрющенка в Telegram.

У росіян нова тактика перекидання техніки в окупованому Маріуполі

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Для переміщення техніки окупанти обрали нову тактику, щоб уникнути фіксації в Маріуполі. Тепер на Бердянський напрямок активне переміщення проводиться вночі в комендантську годину. На Донецький напрямок взагалі обходячи Маріуполь, якщо колони заходять з Московії", — написав Петро Андрющенко.

Втім, незважаючи на це, місцеві все ж таки змогли зафіксувати перекидання військових з Бердянського напрямку на Донецьку через Маріуполь.

Так, учора, за словами Андрющенка, близько 20 вантажівок із живою силою та БК переправили через місто з Бердянського напрямку на Донецький.

Зазначимо, раніше мер Маріуполя Вадим Бойченко розповів, що у місті багато росіян біля міста готують оборонні лінії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, коли варто готуватися до ймовірного наступу з боку Білорусі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – керівник приватної військової компанії (ПВК) "Вагнер", близький до російського диктатора Володимира Путіна бізнесмен Євген Пригожин критикував Кремль через те, що адміністрація не заблокувала YouTube в РФ. Чому Пригожину, який періодично критикує найвище військове керівництво РФ, стільки дозволяється? Про що це говорить – до чого може призвести? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини