Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії заявили про спробу військового заколоту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заявили про спробу військового заколоту

Ватажок ПВК "Вагнер" Пригожин підняв своїх найманців проти міністра оборони Шойгу, за наказом якого нібито сьогодні завдано ракетно-артилерійського удару по тиловій базі ПВК

23 червня 2023, 23:03 comments1310
Поділіться публікацією:

Заяви Пригожина про мобілізацію 25 тисяч озброєних осіб ПВК та наявність такого ж бойового резерву, які разом йдуть припинити "свавілля" з боку Міноборони РФ, потрібно розцінювати як спробу військового заколоту. Про це, як передають "Коментарі", заявив відомий рашист, який воював у 2014 році проти України, Стрєлков-Гіркін.

У Росії заявили про спробу військового заколоту

Стрєлков-Гіркін воював проти України в 2014-му

Останній критикував, як міністра оборони РФ Шойгу, так і Пригожина. При цьому всі згадані так чи інакше виступали проти існування української державності та воювали проти України.

"Ще раз: якщо не фейк, то це той самий військовий заколот і переворот, про який один "прапорщик-реконструктор" попереджав так давно, і так часто, що самому набридло", — заявив Стрєлков, коментуючи сьогоднішні заяви Пригожина.

У відповідь останній заявив:

"Це не військовий переворот, це марш справедливості, наші дії не заважають військам", — заявив Пригожин.

За його словами, зараз йому надходить багато повідомлень від військових, які його "гаряче підтримують".

Зазначимо, що Пригожин закликав військових не чинити їм опір, але при цьому ніяк не виступив проти Путіна чи уряду РФ. Навпаки, він заявив:

"Президентська влада та уряд працюватимуть у звичайному порядку".

Проте російський ТАРС заявив, що в Національному антитерористичному комітеті "після заяв Пригожина порушено справу про заклик до збройного заколоту".

Тим часом, Зеленський прокоментував скандал з одеським воєнкомом. За підсумками проведення Ставки, президент України Володимир Зеленський прокоментував скандал з одеським воєнкомом, в родини якого журналісти знайшли майна на мільйони доларів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини