Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії розповіли, кого вони "відправлять до Магадану"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розповіли, кого вони "відправлять до Магадану"

Російські чиновники заговорили про висилку "в Магадан"

11 жовтня 2023, 17:45
Поділіться публікацією:

Керівник Державної Думи РФ В'ячеслав Володін заявив про необхідність перевірити всіх росіян, які виїхали з РФ після вторгнення Росії до України, а тепер повертаються назад у Росію. На думку чиновника, всім "релокантам", які підтримували словом чи ділом Україну, необхідно інкримінувати державну зраду. Про це повідомляють "Коментарі".

У Росії розповіли, кого вони "відправлять до Магадану"

Володін

Як повідомляє прес-служба Держдуми, він також запропонував російським депутатам продумати питання про те, де розміщувати таких громадян РФ. За його словами, це мають бути "спеціальні місця".

Перед цим Володін пыд час засідання Держдуми пообіцяв усім антивоєнно налаштованим "релокантам" при поверненні до Росії "забезпечити Магадан". За його словами, це стосується тих, "хто виїхав з країни і здійснив підлі вчинки, радіючи пострілам по території РФ, бажаючи перемоги" Україні.

Раніше Володін вже відзначався екстравагантними пропозиціями. В рамках антизахідної риторики, він заявляв про необхідність росіянам та жителям інших країн "забувати англійську мову", а замість неї вчити російську та китайську.

За даними багатьох країн, у 2023 році (після 24 лютого 2022 року) з Росії виїхало від 817 до 922 тисяч осіб. Це найбільша хвиля еміграції із країни з моменту розпаду СРСР. У першій половині 2022 року росіяни, які виїхали з країни, в основному прямували до Вірменії і Туреччини, авіаційне сполучення з якими залишалося відкритим, і Грузію. Також значні потоки взяли на себе Азербайджан, ОАЕ, Казахстан, Киргизстан, Монголія, безвізові країни Центральної та Південної Америки. Згідно з опитуванням активістів організації OK Russians, найпопулярнішими європейськими напрямками були Чорногорія, Сербія, Естонія, Німеччина та Іспанія.

Тим часом, Путін знову розповів, як його "водили за ніс".

У Зеленського натякнули, що Заходу час визначатися.

А студентам планують скасувати відстрочку від мобілізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини