Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії більше немає безпечних місць: у ГУР зробили попередження росіянам
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії більше немає безпечних місць: у ГУР зробили попередження росіянам

Розвідники не підтверджують, що за атакою на Білгород стоїть Україна

17 квітня 2023, 14:42 comments2083
Поділіться публікацією:

Розв'язана путінським режимом повномасштабна війна проти України вже прийшла до будинків росіян. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник відомства Андрій Юсов, коментуючи вибух на електропідстанції у Білгороді . Водночас він не підтвердив, чи це була українська атака.

У Росії більше немає безпечних місць: у ГУР зробили попередження росіянам

Москва. Фото: із відкритих джерел

"Очевидно, що для людей, які вірять у диво, живуть і творять добро, на них сходить Благодатний вогонь. Хто робить зло, то вогонь на Великдень буває іншим... Війна вже прийшла в дім кожного росіянина та кожного підданого режиму Путіна", – заявив Андрій Юсов.

Представник української розвідки додав, що громадянам Росії варто звикати до того, що безпечних місць на території їхньої країни більше не існує.

Варто зазначити, що після початку повномасштабної російсько-української війни в Білгороді та області постійно відбуваються вибухи. Іноді там розриваються ракети, якими РФ обстрілює Харківську область.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Медведчук заговорив про "геноцид Донбасу" і налякав світ ядерним апокаліпсисом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Бразилії Луїз Інасіо Лула да Сілва, який раніше закликав українську владу відмовитися від Криму заради припинення війни, виступив із новими "мирними" ініціативами. Саме після візиту до Китаю. Тепер він закликає міжнародну спільноту "переконати" президента України Володимира Зеленського та російського диктатора Володимира Путіна домовлятися. Про що говорять посилені "миротворчі" пориви лідерів низки країн? Які ризики та можливості для України виникають через ті ж пропозиції да Сілви про створення групи країн для посередництва у припиненні війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини