Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ відреагували на удар по Вінниці – розповіли, куди цілилися окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ відреагували на удар по Вінниці – розповіли, куди цілилися окупанти

Країна-агресор не приховує, що завдала прицільного удару по мирному населенню Вінниці

14 липня 2022, 12:20 comments2541
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", сьогодні вдень російські війська завдали прицільного удару ракетами по центральній частині Вінниці. При цьому після того, як стало відомо про безліч загиблих і поранених серед мирного населення, російські пропагандисти почали просувати в мережі свій наратив про потрапляння у військовий об'єкт. Так, головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов опублікував у себе у Телеграм відео з центральної частини Вінниці, де все в диму і написав, що це так росіяни вразили, нібито військову частину Гайсині Вінницької області.

У РФ відреагували на удар по Вінниці – розповіли, куди цілилися окупанти

Вибух у Вінниці. Фото: Телеграм-канал Антона Геращенка

Незрозуміло, на кого розрахована така брехня, адже навіть на тому відео, яке опублікував пропагандист видно, що горить центр міста Вінниці, де апріорі не могло бути військової частини, але серед білого дня могло бути багато мирного населення.                                                      

Наразі вже підтверджено, що загинули щонайменше 8 людей, ще десятки поранених. У Вінницю екстрено направлено спеціалізовану слідчо-оперативну групу Головного слідчого управління Нацполіції та криміналістичну лабораторію.

Раніше ми повідомляли подробиці про ракетний обстріл Росії Вінницької області . Перед ударами лунав сигнал про повітряну тривогу. Частина ракет збили сили ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ розбили пункти управління та посадковий майданчик окупантів. Противник спробував дати відповідь у Херсонській області, але безрезультатно.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Миколаєві потужні вибухи – Росія вдарила по цивільних об'єктах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини