Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ розповіли свою версію підриву Кримського мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ розповіли свою версію підриву Кримського мосту

У РФ назвали інцидент на Кримському мості терактом і заявили, що його нібито атакували два дрони

17 липня 2023, 10:54 comments5704
Поділіться публікацією:

У Росії офіційно назвали нічний інцидент на Кримському мосту терактом. У Москві заявили, що міст нібито атакували два українські безпілотники. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на представника Слідчого комітету РФ Світлану Петренко.

У РФ розповіли свою версію підриву Кримського мосту

Кримський міст. Фото: із відкритих джерел

У Національному антитерористичному комітеті РФ заявили, що Кримський міст нібито атакували два українські безпілотні надводні апарати о 3:05.          

Росіяни зазначають, що внаслідок інциденту пошкоджено одну з секцій мосту. При цьому загинули чоловік і жінка, які їхали на автомобілі, також постраждала їхня дитина. Крім того, у Росії відкрили кримінальну справу за статтею "терористичний акт".

У НАК вважають, що слідству вдасться в короткий термін встановити осіб з числа українських спецслужб та збройних формувань, які безпосередньо організували та здійснили цей підрив.

Зазначимо, на Кримському мосту вночі 17 липня пролунали вибухи. Внаслідок інциденту рух мостом було зупинено.                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — через пошкодження Кримського мосту російські загарбники можуть мати додаткові проблеми з логістикою. Про це заявляють представники Головного управління розвідки та ОК "Південь". Як пояснив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов, зараз увесь світ бачить багато кілометрових пробок та порушень мостових конструкцій. Що стосується додаткових коментарів, причин цього в ГУР утримаються від коментарів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому удар по мосту у Чонгарі запускає сценарій визволення Криму – чого чекати далі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/209076
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини