Головна Новини Суспільство Війна з Росією У районі залізничного мосту у Херсоні пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У районі залізничного мосту у Херсоні пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО)

Камери відеоспостереження зафіксували момент вибуху

4 серпня 2022, 10:47 comments2212
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У районі Антонівського залізничного мосту (Херсонська область) пролунали чергові вибухи. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

У районі залізничного мосту у Херсоні пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО)

Антоновский железнодорожный мост (Фото - Сергей Голованов - Google Maps)

Так, за даними СтратКому ЗСУ, рівно опівночі на Антонівському залізничному мості прогриміли вибухи.

"Попадання схоже були не тільки самим мостом, а й по "гуманітарці та міндобривах", які розумово відсталі притягли для переправи через річку. Довго горіли і вибухали "ковдри з подушками"", — пише СтратКом ЗСУ.

Також було опубліковано відео із місця подій. На кадрах можна побачити момент вибуху.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у розвідці встановили ще одну причину, чому росіяни влаштували теракт у Оленівці. Росіяни хотіли приховати правду про тортури над військовополоненими. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що не треба ховатися за спідницею і тікати: Данилов відреагував на чергову петицію з виїзду за кордон чоловіків. Данилов вважає, що чоловіки, які не бажають воювати, мають допомагати українській армії. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в РНБО розповіли , навіщо Кремль маніпулює темою переговорів. РФ готова на переговори: у РНБО пояснили, що не так у "миролюбній" риториці Кремля.

Також "Коментарі" інформували про те, що відбувається на Донбасі – який прогноз для регіону: як врятуватися громадянським. Окупанти продовжують наступати на Донеччині, основну ставку роблячи на тактику "випаленої землі", зносячи все на своєму шляху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини