Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Путіна знову нервують через готовність України завдавати ударів по Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна знову нервують через готовність України завдавати ударів по Криму

Росія не ставить перед собою жодних обмежень, заявив Медведєв

4 лютого 2023, 13:45 comments1136
Поділіться публікацією:

Росія може застосувати ядерну зброю, якщо з'ясується, що Україна має удари по анексованому Криму. Таку заяву зробив колишній президент Росії, заступник голови Ради РФ Дмитро Медведєв. Ось тільки одіозний російський політик забув, що за час повномасштабного вторгнення російських військ в Україну вибухи на військових об'єктах у Криму вже неодноразово.

У Путіна знову нервують через готовність України завдавати ударів по Криму

Путін та Медведєв. Фото: з відкритих джерел

Дмитро Медведєв зазначив, що Росія ніколи не погодиться ні про що розмовляти із Заходом та Україною, якщо розпочнуться прицільні удари по Криму.

"Жодних переговорів у цьому випадку не буде, будуть тільки удари відплати. Запалить вся Україна, яка залишилася під владою Києва... Наша відповідь може бути будь-якою. Про це цілком визначено сказав президент Росії", — цитують заяву Медведєва російським пропагандистським ЗМІ.

За словами Дмитра Медведєва, Росія "не ставить перед собою жодних обмежень, і залежно від характеру загроз готова застосовувати всі види зброї відповідно до наших доктринальних документів, включаючи Основи ядерного стримування".

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про новий пакет військової допомоги США для України. У ньому є далекобійні ракети GLSDB, якими ЗСУ зможуть дістати не лише територію Росії, а й анексованого Криму. При цьому в Пентагоні вже заявили, що Київ має повне право приймати самостійне рішення, де і за яких обставин використовувати надану партнера зброю.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ЗСУ розповіли про загрозу ракетних ударів із Білорусі.

Також видання "Коментарі" повідомляло — ЄС та G7 вводять цінову стелю на російські нафтопродукти: як це позначиться на країні-агресорі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

4 лютого 2023, 17:58

Сгорит вся Москва и вся Россия больше не Россия так как России больше нет!!! Московия осталась никому не нужная жопа мира!!!


Новини