Головна Новини Суспільство Війна з Росією У окупантів ще мінус один Су-34: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У окупантів ще мінус один Су-34: подробиці

Українська ППО збила російський Су-34

25 грудня 2023, 07:30
Поділіться публікацією:

Українські сили протиповітряної оборони збили ще один російський бомбардувальник Су-34. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

У окупантів ще мінус один Су-34: подробиці

Су-34. Фото: з відкритих джерел

"Підтверджено поразку нашим зенітним ракетним комплексом винищувача-бомбардувальника Су-34 на Маріупольському напрямку", — написав Микола Олещук.

Водночас він зазначив, що літак не повернувся на аеродром.

Олещук додав, що на Одеському напрямку була бойова робота з російського Су-30 у Чорному морі.

"Вивчаємо матеріали об'єктивного контролю, щоб знати точно, вражена мета чи ні", — заявив він.

Варто нагадати, 22 грудня командувач Повітряних сил Микола Олещук повідомив, що українські військові збили три російські літаки Су-34 на південному напрямку. Він зазначив, що це відповідь захисників на нічну атаку дронів. Після чого речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат зазначив, що Су-34 давно потрапляли у статистику втрат Росії. При цьому в Інституті вивчення війни заявили, що збиття Силами оборони України одразу трьох винищувачів-бомбардувальників Су-34 російських окупантів викликало в країні-агресоре значне занепокоєння. Там стурбовані можливим посиленням можливостей ППО ЗСУ на південному напрямку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Чехії Петр Павел закликав європейців перестати говорити про втому від російсько-української війни. Наголосивши, що на це мають право лише воюючі сторони, якими сьогодні виступають РФ та Україна. Він також наголосив, що, якщо дозволити Росії перемогти, це створить загрозу вже європейській безпеці. Генсек НАТО Єнс Столтенберг зазначив, що Росія платить надзвичайно високу ціну за свою війну, втративши вже понад 300 тисяч осіб, величезну кількість військової техніки. Але зупинятися Путін не має наміру, попередив Столтенберг. Експерти прокоментували для видання "Коментарі" ці заяви та ситуацію на військово-дипломатичних фронтах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини