Головна Новини Суспільство Війна з Росією У небо здійнявся гігантський стовп диму: в окупованій Макіївці прогримів потужний вибух - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У небо здійнявся гігантський стовп диму: в окупованій Макіївці прогримів потужний вибух - подробиці

Місцеві жителі повідомляють про численні розриви

6 липня 2022, 11:28 comments1941
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тилу ворожих військ пролунали вибухи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

У небо здійнявся гігантський стовп диму: в окупованій Макіївці прогримів потужний вибух - подробиці

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Страткому ВСУ, в окупованій Макіївці стався вибух. Місцеві жителі у соціальних мережах говорять про стовп диму та про численні розриви.

У небо здійнявся гігантський стовп диму: в окупованій Макіївці прогримів потужний вибух - подробиці - фото 2

Скріншот: Стратком ЗСУ.

"Ханженково, працює дядечко "Ленд Ліз"", — пише СтратКом ЗСУ.

Також Стратком опублікував відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що не так із переміщенням військовозобов'язаних під час війни: чому виник скандал — який вихід. Нові правила для військовозобов'язаних в Україні викликали шквал обговорення у соцмережі. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що якесь церковне свято 7 липня відзначають християни: чого не можна робити цього дня. Свято Івана Купала: традиції та заборони в Україні. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що є питання , куди поділися: нардеп згадав про роль силовиків під час захоплення Херсона та інших міст. Разумков заявив, що після війни слід розібратися, хто де перебував із силовиків. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформував про те, що " Прошу надалі не приймати без мене подібних рішень ": Зеленський відреагував на обмеження для військовозобов'язаних. Зеленський закликав Генеральний штаб надалі не приймати без нього подібних рішень та пообіцяв "розібратися" з цим питанням. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини