Головна Новини Суспільство Війна з Росією У небо піднімається великий стовп диму: у Новій Каховці пролунала серія потужних вибухів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У небо піднімається великий стовп диму: у Новій Каховці пролунала серія потужних вибухів (ВІДЕО)

У Мережі з'являються відео з вибухами

13 серпня 2022, 19:46 comments1250
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованій Новій Каховці (Херсонська область) пролунали вибухи. Про це повідомляють місцеві паблики.

У небо піднімається великий стовп диму: у Новій Каховці пролунала серія потужних вибухів (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, у Мережі почала з'являтися інформація про те, що у Новій Каховці пролунали потужні вибухи. Місцеві паблики публікують відео, як стверджується, із місця подій. На кадрах можна побачити величезний стовп чорного диму, що утворився після множинних вибухів. А також почути самі вибухи, які за звуком можуть скидатися на детонацію боєприпасів.

Наразі офіційної інформації про те, що трапилося, поки не було.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що чому США тягнуть із визнанням РФ державою-спонсором тероризму — чим загрожує це рішення Москві. Як у Вашингтоні, так і в Москві розуміють чим загрожує офіційне покликання РФ державою-спонсором тероризму. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що територіальний компроміс із РФ можливий: Рєзніков назвав варіант. Міністр наголосив, що головна мета ЗСУ – звільнення всіх окупованих територій у межах 1991 року. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що через війну відбувається з економіками України та РФ – який прогноз. Українська економіка зможе вистояти за допомогою західних партнерів, а ось для російської неприємності лише починаються, їх пік очікується у 2023 році. Читайте про це детальніше.

Також "Коментарі" інформували про те, що експерти розповіли, чому 9 серпня стався перелом у війні, на який усі так чекали. Росіяни вже самі зрозуміли, що тепер про настання доведеться забути. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини