Головна Новини Суспільство Війна з Росією У МВС назвали, кількість зареєстрованих кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС назвали, кількість зареєстрованих кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів РФ

Очільник МВС повідомив кількість воєнних злочинів, які зареєстровані в Україні. Також було названо кількість ракетних ударів та знищенних житлових будинків за рік війни.

11 березня 2023, 21:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

З початку повномасштабного вторгнення російська армія неодноразово звинувачувалась у воєнних злочинах. Міністра внутрішніх справ України Ігор Клименко розповів, скільки зареєстровано кримінальних впроваджень щодо злочинів, які здійснили російські військові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Euromaidan Press.

У МВС назвали, кількість зареєстрованих кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів РФ

Знищений житловий будинок. Фото з відкритих джерел

З 24 лютого Росія неодноразово вдавалась до злочинних актів проти України. Одні з найшокуючих воєнних злочинів для суспільства стали відомі після звільнення Бучі. Проте згодом подібні поховання виявили й в інших областях України. А що відбувається на тимчасово окупованих територіях наразі не відомо. Окрім того, Росія завдає удари по території України прикриваючись тим, що знищує військову інфраструктуру, але насправді влучає в житлові будинки по всій Україні, зокрема по Дніпру, Києву та інших населених пунктах.

За інформацією очільника МВС за рік війни Російська Федерація здійснила понад 40,5 тис. обстрілів України. Окрім того, Ігор Клименко повідомляє, що в результатів війни було зруйновано 152 тис. житлових будинків. Також Міністра внутрішніх справ розповів, скільки кримінальних справ зареєстровано на злочини вчиненні армією окупантів.

ареєстровано 66,3 тисячі кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів, вчинених російськими військовими", — говорить Ігор Клименко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Російська Федерація цинічно назвала масові ракетні удари по Україні в який загинули цивільні особи "відплатою".

Також "Коментарі" писав, що російська армія втратила дві потужні одиниці військової техніки. ЗСУ знищили їх атакою дронів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини