Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія втратила дві потужні одиниці військової техніки: точний удар з дрона
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія втратила дві потужні одиниці військової техніки: точний удар з дрона

Збройні сили України дронами-камікадзе знищили дві російські установки: С-300В4 та ЗРК Тор-М2.

11 березня 2023, 20:00 comments1790
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія втратила дві потужні одиниці військової техніки: точний удар з дрона

Російська установка С-300В4. Фото з відкритих джерел

ЗСУ продовжують активно поповнювати списки знищенної техніки російських сил. Цього тижня з'явилось відео на якому безпілотники здійснили атаки по системі ППО С-300В4 та ЗРК Тор-М2. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Нові кадри оприлюдненні Генштабом ЗСУ показують вдалу роботу українських безпілотників. Дрони стали грізною зброєю в руках української армії, яка знищує ними російських окупантів та різноманітну військову техніку ворога.

Цього тижня ЗСУ опублікувало відео знищення однієї з кращої в РФ системі протиповітряної оборони С-300В4 та ліквідацію зенітно-ракетного комплексу Тор-М2.

С-300В4 – це остання версія цієї системи ППО, яка стала основною в Російській Федерації. Її перевагою є виявлення висотних і дальніх цілей, адже С-300В4 може збивати ракети на відстані до 400 км, проте це не допомогло російській техніці захиститись від ударів українського безпілотника. Наразі це перша подібна система, яка була виведена ЗСУ.

Іншою знищеною технікою став ЗРК Тор-М2, який мав би захищати росіян на малих і середніх відстанях, а також збивати літаки, вертольоти, ракети та безпілотники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Іран уклав контракт з Російською Федерацією на купівлю зброї. Ним виявились винищувачі Су-35.

Також "Коментарі" писали про рейтинг армій світу за чисельністю військово-морського флоту станом на 2023 рік. На першому місці виявився Китай, який у своєму арсеналі має 730 одиниць військової техніки. У список також потрапила українська армія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини