Головна Новини Суспільство Війна з Росією Реакція росіян на ракетний обстріл житлового будинку у Дніпрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція росіян на ракетний обстріл житлового будинку у Дніпрі

Російська ракета Х-22 влучила у багатоквартирний будинок у Дніпрі, вбивши 20 українців, станом на ранок 15 січня.

15 січня 2023, 10:00 comments22083
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

14 січня російська ракета впала на багатоповерховий житловий будинок у Дніпрі. Станом на 10 ранку голова ОВА Резніченко вказав на 20 загиблих та ще близько 70 поранених. Про реакцію росіян на удар по житловому будинку повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram українського телеканалу новин 24.

Реакція росіян на ракетний обстріл житлового будинку у Дніпрі

Росіяни відреагували на ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі. Фото з відкритих джерел

За попередньою інформацією від Повітряних Сил ЗСУ 14 січня Росія випустила з 5 бомбардувальників Ту-22м3 випустила 5 ракет Х-22. Одна з цих ракет була випущена з Курської області та влучила у багатоквартирний будинок у Дніпрі. Бомбардувальник, який завдав удару належить до військової частини 33310, це 52-й гвардійський важкий бомбардувальний авіаційний полк.

В наслідок удару голова ОВА Резніченко повідомив про 20 загиблих, 73 поранених. З під завалів дістали 38 людей, з них 6 дітей. Ще 40 осіб вважаються зниклими.

24 канал зібрав реакції росіян у соцмережах на ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію Кремля на постачання західних танків до України. Усе більше країн погоджуються передати танки західного зразка Україні типу Leopard 2, проте Олаф Шольц не спішить давати дозвіл цим країнам та назвав три позиції, які хоче дотримуватись Німеччина у війні між Україною та Російською Федерацією.

Також "Коментарі" писали про Ілона Маска і його повідомлення про постачання до України танків. Американський мільярдер стверджує, що це призведе до ситуації подібної під час Першої світової війни. Проте на такі слова відповів досвідчений американський військовий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Матвій

15 січня 2023, 10:56

Виродки! Як можна бути такими агресивними і не мати співчуття!


Новини