Головна Новини Суспільство Війна з Росією Шольц розповів чому не хоче постачати танки в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц розповів чому не хоче постачати танки в Україну

Канцлер Німеччини на закритій зустрічі партії повідомив про свою позицію щодо не постачання танків в Україну. У всьому винен поляк.

14 січня 2023, 17:40 comments5269
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кілька країн заявили про готовність відправити танки німецького виробництва до України. Наразі вони чекають дозволу Німеччини, або спільних кроків від союзників України, проте канцлер Німеччини Олаф Шольц не підтримує такої позиції. Як аргумент він наводить слова поляка, якого зустрів під час пробіжки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання Sueddeutsche Zeitung.

Шольц розповів чому не хоче постачати танки в Україну

Канцлер Німеччини Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

Під час закритого для ЗМІ засідання канцлер Олаф Шольц, захищаючи свою позицію щодо постачання Україні танків Leopard, послався на розмову з поляком, якого він зустрів під час пробіжки. Як стверджує газета Sueddeutsche Zeitung, що після спільного фото з політиком поляк подякував німцям за підтримку України та порадив канцлеру не сходити з розуму через прохання польського уряду щодо танків Leopard 2 для України.

Шольц сказав, що його країна буде зберігати політичний курс попри тиск союзників України. Німецький канцлер назвав три позиції, які він хоче дотримуватись.

"Допомога Україні, уникнення прямої війни між Росією та НАТО, Німеччина не буде приймати дії самостійно", — сказав Олаф Шольц.

20 листопада відбудеться чергова зустріч на американській базі Рамштайн, де оголосять чергову військову допомогу для України. Очікується, що під час спільної заяви, можуть оголосити про відправку танків в Україну. Сполучені Штати поки не поставили свої танки Abrams, але дали зрозуміти, що не мають нічого проти постачання танків іншими країнами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Чехія почала відправляти в Україну модернізовані танки, які раніше передали США та Нідерланди.

Також "Коментарі" писали про те, коли французькі танки з'являться на українському фронті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микита

15 січня 2023, 00:26

От засранець!


Новини