Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія назвала масові ракетні удари по Україні "відплатою"
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія назвала масові ракетні удари по Україні "відплатою"

Міноборони Російської Федерації відреагувало на масовий терористичний удар своєї армії по території України.

9 березня 2023, 14:04
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Вночі, 9 березня Росія здійснила черговий масовий ракетний обстріл України випустивши 81 ракету. В наслідок російської агресії є поранені та загиблі. Для України це трагедія, тоді як Росія назвала такий крок "відплатою". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росія назвала масові ракетні удари по Україні "відплатою"

Запуск ракет. Фото з відкритих джерел

В ніч на 9 березня повітряна тривога охопила всю територію України. А російські окупанти завдали ударів по Львівській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Одеській областям та по місту Київ. Також вибухи і роботу ППО чули в інших населених пунктах України. Під час атаки з боку Російської Федерації була випущена 81 ракета та 8 безпілотних апаратів іранського виробництва.

Частину з них ЗСУ вдалось збити, проте деякі ракети досягли своїх цілей. В Києві відомо про кількох постраждалих, а в Золочівському районі Львівської області ракета влучила у житловий будинок. Станом на 14:00 відомо про п’ятьох загиблих.

Як виявилось, такі злочинні та терористичні дії Росія називає "відплатою".

"У відповідь на терористичні акції в Брянській області Збройними Силами Російської Федерації завдано масованого удару відплати", — заявили у Міноборони Росії про сьогоднішні удари по Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Пентагон не хоче передати матеріали про воєнні злочини Росії до міжнародних судів. У Міністерство оборони США пояснило це загрозою для американців.

Також "Коментарі" писали, що в Україні відповіли на тривожні слова генсека НАТО Єнса Столтенберга про падіння міста Бахмут на сході країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/196438
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини