Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні відповіли на тривожні слова Столтенберга про падіння Бахмута
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відповіли на тривожні слова Столтенберга про падіння Бахмута

Очільник НАТО заявив, що ЗСУ найближчими днями можуть втратити контроль над Бахмутом. В Україні відповіли на тривожну заяву Єнса Столтенберга.

9 березня 2023, 13:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генеральний секретар  НАТО Єнс Столтенберг 8 березня повідомив, що військовий альянс не виключає падіння Бахмута, а відповідно і вивід з міста-фортеці українських сил. На такі повідомлення відповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Главред".

В Україні відповіли на тривожні слова Столтенберга про падіння Бахмута

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Фото з відкритих джерел

На сході України тривають запеклі бої, одним з місць таких сутичок стало місто Бахмут. Про те генсек НАТО заявив, що найближчими днями ЗСУ можуть втрати контроль над містом. На такі слова Єнса Столтенберга відреагувала Ганна Маляр в ефірі національного марафону сказавши, що обставини можуть бути різні, але у Бахмуті досі залишаються українські військові.

"Експертних думок зараз дуже багато, але ми бачимо по ситуації – скільки не передбачали, що там буде, поки Бахмут стоїть", — заявила заступниця міністра оборони.

Ганна Маляр додала, що в Бахмуті складна ситуація і ЗСУ виснажують ворога. Також вона наголосила, що необхідно довіряти тільки офіційним українським військовим джерелам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв думку експертів про те, що очікувати від боїв за Бахмут у майбутньому. Чия армія може отримати перевагу та як Збройні сили України скористаються ситуацією у східноукраїнському місті. Саме через різну тактику щодо військових дій поблизу Бахмуту між президентом України Володимиром Зеленським та генералом Валерієм Залужним була суперечка.

Також "Коментарі" писали, що Міністерство оборони США блокує передачу матеріали про воєнні злочини російської армії до міжнародних судів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини