Головна Новини Суспільство Війна з Росією Столтенберг зробив тривожну заяву про те, що чекає Бахмут найближчими днями
commentss НОВИНИ Всі новини

Столтенберг зробив тривожну заяву про те, що чекає Бахмут найближчими днями

Генсек НАТО Столтенберг вважає, що є ймовірність падіння Бахмута найближчими днями

8 березня 2023, 14:37 comments2803
Поділіться публікацією:

У НАТО не виключають можливого падіння оборони Бахмута. І це може статися вже найближчими днями. Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на заяву генсека НАТО Єнса Столтенберга, слова якого цитує The Guardian.

Столтенберг зробив тривожну заяву про те, що чекає Бахмут найближчими днями

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Враховуючи продовження бойових дій у Бахмуті, є ймовірність його падіння найближчими днями", — заявив Столтенберг.

Генсек НАТО наголосив на необхідності забезпечити все, щоб це не стало переломним моментом у війні.

"Це лише наголошує, що ми не повинні недооцінювати Росію, ми повинні продовжувати надавати підтримку Україні, а союзники по НАТО протягом останнього року підтримали Україну військовою, фінансовою та економічною підтримкою на суму близько 150 млрд євро", — додав Єнс Столтенберг.

Варто зазначити, що саме на взяття Бахмута Кремль кинув найпідготовленіші війська, активний штурм міста-фортеці вже триває понад три місяці, хоча бої за місто почалися ще у травні 2022 року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — битва за Бахмут продовжує залишатися топ-темою для обговорення. За словами українського журналіста, головного редактора сайту Цензор.нет Юрія Бутусова, центр міста контролюють ЗСУ, а східна частина вже захоплена росіянами. Важливість цієї битви та її ймовірні наслідки видання "Коментарі" обговорило з експертами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики Інституту вивчення війни (ISW) припускають, що провальні атаки російських військ на Донбасі створюють добрі умови для контрнаступу ЗСУ. Про що говорить ситуація на фронтах кінця зими – початку весни? Як вона може розвиватися в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини