Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони відреагували на вручення повісток у публічних місцях
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони відреагували на вручення повісток у публічних місцях

З'явилась реакція Міністерства оборони щодо посилення мобілізації в Україні та вручення повісток у ресторанах, спортзалах та інших публічних місцях.

19 грудня 2023, 17:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Міністерства оборони Ілларіон Павлюк прокоментував роботу працівників ТЦК, які здійснюють рейди по спортивних залах, ТРЦ, нічних клубах та зупиняють маршрутки для вручення повісток для мобілізації в Україні.

У Міноборони відреагували на вручення повісток у публічних місцях

Речник Міноборони Ілларіон Павлюк про вручення повісток у публічних місцях. Фото з відкритих джерел

Ілларіон Павлюк розповів, що багато українських чоловіків говорять про готовність воювати, якщо їх покличуть. Як наслідок речник Міноборони запитує "Як покликати?".

"Як всім цим людям повідомити, що вони потрібні?", — відреагував Павлюк на вручення повісток для мобілізації в публічних місцях співробітниками ТЦК.

Речник Міністерства оборони вказує, що громадськість реагує більше на тих, кому дають повістку у публічних місцях, а не на військових, які знаходяться на фронті та не можуть піти у відпустку.

"Чомусь у нас фокус дуже сильно зміщений у бік тієї меншості, яка обурюється, що вони не розраховували, що їм у ресторані принесуть повістку і вони б хотіли інакше", — говорить Ілларіон Павлюк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний пояснив, чи потрібно сьогодні посилити мобілізацію в Україні. Крім того, Залужний відреагував на ідею рекрутингу для Збройних сил. Попри це у щонайменше двох містах України створили мобільні групи, які ходять по квартирах у містах та роздають повістки. У Полтаві та Запоріжжі опублікували графік вручення повісток. А ветеран АТО назвав місце, де ховається 80 тис. ухилянтів від мобілізації.

Також "Коментарі" повідомляли, що народна депутатка Інна Совсун пояснила за яких умов може бути мобілізація жінок в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини